"Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu.
Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno."
- Duško Radović

Apartman City se nalazi u Gospodar Jevremovoj ulici, u samom centru Beograda. Boraveći u City apartmanu bićete u neposrednoj blizini pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici koja se izdvaja velikim brojem kafića i restorana u kojima se možete opustiti i uživati. Takodje, tu se nalaze i radnje mnogih domaćih i stranih brendova za svačiji ukus. Čak ni ljubitelji umetnosti neće ostati uskraćeni, jer se Narodno pozorište sa svojim bogatim repertoarom nalazi u neposrednoj blizini, kao i skoro renovirani Narodni muzej.

Laganom kratkom šetnjom možete stići do Kalemegdana i Zoološkog vrta, što je idealno za roditelje sa decom. Za vas koji volite noćni provod, blizina ulica Strahinjića Bana i boemske ulice Skadarlija, će vas sigurno obradovati. Povezanost City apartmana sa gradom je odlična, jer samo na par minuta od apartmana imate gradski prevoz ka mnogim delovima Beograda.

Apartman je predviđen za boravak do četiri osobe, poseduje francuski ležaj koji se nalazi u odvojenoj spavaćoj sobi. U dnevnom boravku se nalazi dvosed koji po potrebi može postati udoban ležaj za još dve osobe. U apartmanu se nalaze kuhinja (frižider, rešo, mikrotalasna) i kupatilo (fen za kosu, tuš kabina i mašina za pranje veša). Apartman ima centralno grejanje, klima uređaj, kao i kablovsku televiziju i WiFi internet.